Politie en brandweer hadden hun handen vanmorgen vol aan de poederbrief die bij de LOI werd gevonden. (foto's: Gerard Ligtvoet).

Poederbrief bij LOI

Vanmorgen werd rond 10.00 uur een poederbrief aangetroffen in de postkamer van de LOI. Nadat het zogenaamde ‘protocol anthrax’ in werking was gesteld, is de brief overgebracht naar een politielaboratorium in Lelystad, waar onderzoek wordt ingesteld naar de aard van de stof. De ruimte waarin men de brief ontdekte is afgesloten. De betrokken postmedewerkers zijn niet of nauwelijks met de stof in aanraking geweest. Of het daadwerkelijk om anthrax gaat, wordt in de loop van de middag bekend.

 

Leiden poederloi


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×