Gestolen auto teruggevonden

De politie heeft afgelopen vrijdag een 32-jarige Alphenaar en een 52-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling van een auto en een woninginbraak. De twee werden vrijdagmiddag in het centrum van Alphen aan den Rijn door agenten aangehouden op de Willem de Zwijgerlaan. De auto viel op omdat zij met een onbekend, vreemd kenteken rondreden.

De verdachten werden met auto en al meegenomen naar het bureau waar een onderzoek werd ingesteld naar de auto. De auto, een Mercedes, bleek op woensdag 10 maart te zijn gestolen op de Hogewoerd in Leiden, nadat de autosleutels uit de woning waren gestolen. In het verdere onderzoek werd zondag ook nog een 26-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van de woninginbraak.

Uit de woning was een groot aantal goederen, zoals een computer, een telefoon, een fotocamera en een carkit weggenomen. In de woning van één van de verdachten werd een deel van de goederen teruggevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×