De General Assembly, waar goedgekeurde resoluties besproken worden.

`BonaMUN` van start

Het Bonaventura College aan de Burggravenlaan begint vandaag om 12:00 met “BonaMUN”, een MUN-conferentie gehouden vóór en dóór scholieren. MUN staat voor Model United Nations; dit zijn conferenties waarbij scholieren de Verenigde Naties imiteren en over wereldse zaken lobbyen en debatteren.

Het Bonaventura College neemt al vele jaren actief deel aan dergelijke conferenties en organiseert sinds een paar jaar ook hun eigen MUN-conferentie. Dit jaar wordt de conferentie gehouden van vrijdag 12:00 tot en met zondag 17:30. Er zal onder meer over de situatie in het Midden-Oosten gedebatteerd worden.

Meer informatie over BonaMUN kan gevonden worden op //www.bonamun.org/

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×