Boetes bij controle aanhangwagens

De politie in Leiden-Zuid heeft donderdag in samenwerking met de verkeersdienst tussen 07.00 en 12.00 uur op de Voorschoterweg een aanhangwagencontrole gehouden. In totaal zijn er ongeveer 35 voertuigen gecontroleerd. Er werden 10 bekeuringen uitgeschreven voor gladde banden (3), overbelading (2), het ontbreken van reflectoren (2), verlichting, losbreekreminrichting en voor niet in het bezit zijn van een kentekenbewijs voor aanhangwagens zwaarder dan 750 kg.

Twee bromfietsers kregen een bekeuring voor het rijden zonder helm, één kreeg een bekeuring voor het overschrijden van de constructiesnelheid van de bromfiets. Een bestuurder werd betrapt op het niet handsfree bellen. Hiervoor werd eveneens een bekeuring uitgeschreven.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×