Dronken Leidenaar bespuugt agenten

De politie hield afgelopen nacht rond 02.00 uur op het Stationsplein een 31-jarige automobilist uit Lisse aan. Agenten wilden de automobilist aanspreken op zijn rijgedrag en roken daarbij een sterke alcohollucht. De man verzette zich tegen zijn aanhouding en bespuugde en bedreigde de agenten. Desondanks wisten de agenten de man in de boeien te slaan en over te brengen naar het bureau. De verdachte weigerde daar mee te werken aan een ademanalyse of bloedproef. De verdachte is ter ontnuchtering ingesloten en zal nog worden gehoord over zijn verzet, de bedreigingen en belediging door te spugen naar de agenten. De politie nam het rijbewijs van de verdachte in beslag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×