Gemeente start met Stadsgesprekken

Hoe ziet Leiden er in 2030 uit? Met het plan ‘Bestemming Leiden 2030: in gesprek met de stad!‘ wil de gemeente de inwoners daarbij betrekken. Iedereen die actief wil meedenken en –praten over de toekomst van Leiden kan meepraten tijdens de stadsgesprekken die volgende week beginnen. Tijdens deze stadsgesprekken vindt een presentatie plaats van de verschillende toekomstbeelden (Kennis maken en delen, Wonen en Zorgen, Werk aan de winkel, Kwaliteit koesteren). Daarna is er discussie en kan iederen zijn of haar mening geven over de toekomstbeelden.

De stadsgesprekken worden gehouden op dinsdag 11 mei in de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60 en op woensdag 12 mei in Het Leids Volkshuis, Apothekersdijk 33a. De bijeenkomsten duren van 20.00-22.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

De inhoud van de vier toekomstbeelden is te vinden op Leiden.nl en in een brochure die verkrijgbaar is bij de gemeentelijke gebouwen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×