Minister Dekker licht Nota Ruimte toe

Minister Sybilla Dekker zal vanavond in Leiden tekst en uitleg over de onlangs verschenen Nota Ruimte. Vervolgens zal gedeputeerde Lenie Dwarshuis inzicht geven in de effecten van de nota voor het beleid van de Provincie Zuid-Holland. Ten slotte vertelt Nico Schoof, burgemeester van Alphen aan den Rijn en voorzitter van het Rijnstreekberaad, wat de gevolgen zijn voor het gemeentelijke. Er is gelegenheid voor de bezoekers om vragen te stellen. De aanvang van deze informatieve avond is om 20.00u in het Holiday Inn Hotel aan de Haagsche Schouwweg 10 in Leiden. Parkeren is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×