Vier aanhoudingen bij drankcontroles

De politie heeft vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden op de Lammenschansweg. Hierbij zijn drie personen aangehouden die te diep in het glaasje hadden gekeken. Een 37-jarige Sassenheimer en een 35-jarige Leidenaar kregen allebei een proces-verbaal en een rijverbod van 1 uur met een ademalcoholgehalte van 270 ug/l. De politie vorderde het rijbewijs in van een 51-jarige Voorschotenaar. De ademanalyse wees 650 ug/l uit. Vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd. Ook op de Oegstgeesterweg werd dezelfde avond een alcoholcontrole gehouden. Hierbij vorderde de politie het rijbewijs in van een 51-jarige Leidenaar. De ademanalyse wees bij hem 590 ug/l uit.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×