GroenLinks organiseert EU-debat

De GroenLinks-afdelingen in de Leidse regio organiseren een EU verkiezingsdebat. Het debat staat in het teken van migratie, integratie en emancipatie. De zogenaamde forumleden tijdens het debat zijn Joost Lagendijk (GroenLinks Europees Parlement), Ruben Gowricharn (hoogleraar Multiculturele cohesie en transnationale studies universiteit Tilburg), Naima Azough (Tweede Kamer fractie GroenLinks) en Mohammed Rabbae (voormalig wethouder GroenLinks Leiden). Het is de eerste keer dat Rabbae in het openbaar verschijnt sinds zijn ontslag als wethouder.

Het debat vindt plaats op woensdagavond 26 mei om 20.00u aan het Eksterpad 4 in Leiden. Iedereen is welkom. Bovendien wordende leden van de Turkse Vereniging HTIB te Leiden, de Stichting Marokkaanse Unie El Moultaka, de Irakese Culturele Vereniging, de Stichting Surinamers Leiden, Stichting Narcis (Arabische Vrouwen organisatie), Stichting Dialoog, de Leidse WelzijnsOrganisatie, Moskeeën, Stichting Meander, en Stichting Al Amana uitgenodigd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×