Leidse Rosa wint geheimenwedstrijd

Maandag worden op de Lorenzschool aan de van Vollenhovekade de eerste exemplaren overhandigd van het boek ‘Het geheim van het spookhuis’. “Weet jij een geheim? Schrijf het op en stuur het in! Het spannendste geheim wordt uitgewerkt tot boek”. Zo luidde afgelopen najaar voor de tweede keer de oproep aan alle kinderen tussen 7 en 10 jaar oud. Via boekhandels, scholen en bibliotheken werden zij uitgedaagd om mee te doen aan de jaarlijkse grote GEHEIM-wedstrijd van Uitgeverij Leopold met als superprijs: een boek van dát geheim, geschreven door Selma Noort, samen met het winnende kind. Er kwamen meer dan 800 reacties binnen. De 10-jarige Rosa Bosma uit Leiden schreef uiteindelijk het sterkste plot.

Selma Noort, die dit jaar haar 25-jarig jubileum als kinderboekenauteur viert, werkte het uit tot het nieuwste boek in de ‘geheimserie’ Het geheim van het spookhuis.

Alles over de wedstrijd en de eerder verschenen delen staat op www.geheimvan.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×