Voor Richard Krajicek had Aad van der Luit nog een cadeautje; de officiële gemeentelijke Presse Papier. "Dat is beter dan een slechte fles wijn," vond Van der Luit. (Foto's: Chris de Waard).

Krajicek opent playground in Hoge Mors

Donderdagmiddag kwam tennisster Richard Krajicek naar Leiden om de officiële opening te verrichten van de Richard Krajicek Playground aan het Maansteenpad in de Hoge Mors. Het sportterrein tussen de Agaatlaan en de Turkooislaan is bedoeld voor de jeugd uit de wijk. De playground werd in gebruik genomen door Richard Krajicek die een balletje sloeg met jongeren uit de buurt.

Sportwethouder Ruud Hessing sprak de aanwezigen toe en bedankte onder andere Aad van der Luitvan Sportbedrijf Leiden voor zijn grote inzet bij de totstandkoming van de sportplek. Het sportterrein is gerealiseerd met steun van de Richard Krajicek Foundation en GSB-gelden van de gemeente Leiden. De bewonersverenigingen hebben actief meegedacht over de playground.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×