Man rent weg na kop-staartaanrijding

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 38-jarige Leidenaar. Hij wordt verdacht van rijden zonder rijbewijs en het verlaten van een plaats van ongeval. De politie onderzocht zaterdagnacht een kop-staartaanrijding op de Willem de Zwijgerlaan. De bestuurder van de voorste auto bleef ongedeerd. De bijrijder, een 24 jarige man, werd met nekklachten overgebracht naar het LUMC. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakt had, rende na het ongeval weg. Zijn auto werd door de politie in beslag genomen. Een dag later bekende de weggerende man op het politiebureau dat hij de plaats van het ongeval verlaten had en dat hij niet had mogen autorijden vanwege zijn ingevorderde rijbewijs.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×