Daders beroving gepakt na achtervolging

De politie heeft zondagavond om 18.00 uur twee mannen aangehouden in verband met een beroving op de Hooigracht. Een 24-jarige Leidenaar en een 17-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats probeerden op de Hooigracht de rugzak van een 23-jarige Leidse fietser te stelen. Deze Leidenaar raakte in gevecht met de 17-jarige man en kwam daarbij ten val. Het tweetal, dat samen op een motorfiets was aan komen rijden, maakte zich daarna uit de voeten.

Ingeseinde politieagenten konden hen na een korte achtervolging in de Verbeekstraat aanhouden. Ze hadden zich daar in de bosjes verscholen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×