Koop Moraal (links) overhandigt het kwaliteitscertificaat aan Tjeerd de Wit, directeur Drukkerij Groen en kwaliteitsmanager Eric Rietveld (rechts). (Foto: Hielco Kuipers).

Drukkerij Groen voldoet aan nieuwste milieueisen

Als één van de eerste drukkerijen binnen Nederland is de Leidse drukkerij Groen er in geslaagd om te voldoen aan de allernieuwste normen op het gebied van milieu en kwaliteit.Voor het certificaat werd Drukkerij Groen door een onafhankelijke instantie doorgelicht op kwaliteits- en milieu-aspecten van het drukwerk- en productieproces.

Met het behalen van dit EQM 9000:2003 certificaat, voldoet Drukkerij Groen ook aan de internationaal erkende ISO normering. De betekenis hiervan wordt steeds groter. Steeds meer (internationale) bedrijven en overheden eisen deze certificering van hun opdrachtnemers.

Drukkerij Groen is een onderneming van Thieme GrafiMedia Groep. Met 19 ondernemingen en een omzet van 80 miljoen euro is Thieme GrafiMedia Groep één van de grootste spelers op de Nederlandse grafische markt met een vooraanstaande positie in plano-offset. De huidige locatie van de drukkerij is de MediaPoort aan de Rooseveltstraat. Er werken 30 mensen bij Drukkerij Groen. Het specialisme is vooral full colour producties, zoals jaarverslagen, magazines, boeken, brochures, folders, enzovoort.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×