Fietser gewond bij aanrijding

Dinsdag vond er om 12.15 uur een aanrijding tussen een fietser en een auto plaats op de kruising van de Koningin Julianalaan en de Overslagstraat in Voorschoten. Een 69-jarige fietser uit Voorschoten raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. Een 42-jarige vrouw uit Leiden kwam met de schrik vrij.

Op de kruising reed een vrachtwagen achteruit de Overslagstraat in om te lossen. Het verkeer op de Koningin Julianalaan moest hierop wachten. De 42-jarige automobiliste uit Leiden stond stil op de linkerrijbaan en trok bij ‘groen’ licht op toen de rijbaan weer vrij was. De fietser stak vanaf de Koningin Julianalaan, vanuit de richting van de Erasmusstraat, de weg over en kruiste hier de auto. Een aanrijding met de automobiste was het gevolg. De fietser werd overgebracht naar het LUMC.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×