Vier Leidenaren gepakt met teveel drank op

De politie heeft afgelopen weekend vier personen aangehouden wegens rijden onder invloed. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 22-jarige vrouw uit Noordwijk voor controle aangehouden op de Lammenschansweg. Zij blies 475 ug/l, ruim twee keeer te veel. Zij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

Een 39-jarige Leidenaar werd diezelfde nacht staande gehouden op de Kraaierstraat. De man reed zonder licht. Omdat de blaastest niet lukte, is bij de man een bloedtest afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

In de nacht van zondag op maandag is een 51-jarige Leidenaar aangehouden. Een agent zag hem slingerend over de Breestraat rijden. Op de Korevaerstraat werd hij staande gehouden. De blaastest wees 480 ug/l uit. Hij kreeg een boete van 390 euro en een rijverbod van vijf uur.

In dezelfde nacht heeft de politie een 45-jarige Leidenaar gecontroleerd op de Rijnsburgersingel. De blaastest wees 600 ug/l uit. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zes uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×