Gewapende overval in Kopermolen

Vanmorgen vroeg, tussen 07.50 en 08.20 uur, vond er een gewapende overval plaats op een winkel in de Kopermolen. Een gemaskerde man drong de zaak aan de achterzijde binnen en bedreigde twee personeelsleden met een vuurwapen. Bij de overval wist de man een onbekend geldbedrag buit te maken. Hij ging er via de achterzijde vandoor. De technische recherche heeft sporenonderzoek verricht en de politie voert een buurtonderzoek uit. Uit het voorlopige onderzoek komt naar voren dat de overvaller op de parkeerplaats aan de Rosmolen heeft staan wachten. Daar passeerde een jongeman met oranjegekleurd haar de vermoedelijke overvaller. De politie wil graag in contact komen met deze jongen.

Hij en andere getuigen die iets verdachts hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×