Rembrandt 400 Leiden schrijft evenementenprijsvraag uit

Het projectbureau Rembrandt 400 Leiden lanceert vrijdag de Rembrandt-evenementenprijsvraag. Het bureau doet daarmee een oproep aan alle Leidenaren om ideeën in te leveren voor een spetterend Rembrandt-evenement. Het projectbureau van de gemeente Leiden stelt 10.000 euro beschikbaar voor de daadwerkelijke organisatie en realisatie van het winnende evenement, dat zal worden georganiseerd in samenwerking met evenementenbureau Kwik & Van Hoek. Bovendien zal het onderdeel uitmaken van het evenementenprogramma van het Rembrandtjaar 2006 in Leiden, de viering van het 400ste geboortejaar van Rembrandt in Leiden.

De inzendingen voor de prijsvraag worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit wethouder Geertsema, centrummanager Robert Strijk, Trudy Kwik van Kwik & Van Hoek en evenementencoördinator van het Leidse Rembrandtjaar Bart in ’t Veld.

Via flyers, posters en de website van de gemeente worden Leidenaren opgeroepen om een leuk en origineel idee te bedenken voor een Rembrandt-evenement in de binnenstad van Leiden in 2006.

De inzendingen moeten aan een aantal criteria voldoen. Allereerst moet er een duidelijk verband zijn met de viering van het 400ste geboortejaar van Rembrandt. Verder moet het evenement geschikt zijn voor een brede doelgroep en de geschatte kosten mogen niet hoger zijn dan 10.000 euro. Ten slotte worden alle inzendingen beoordeeld op haalbaarheid, creativiteit en aansprekendheid.

Wedstrijdformulieren en flyers met meer informatie zijn zowel via het web als bij de balie van het Stadhuis en het Stadsbouwhuis verkrijgbaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×