Wireless Nederland organiseert Wireless Open Air Festival

WirelessNederland.nl organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 augustus het Wireless Open Air Festival in Zeddam (Gld). Tijdens dit weekend komen kenners en hobbyisten op het gebied van WiFi samen. Dit jaar zal het festival, net als vorig jaar, vooral tot doel hebben om kennis over en ervaringen met antennes, apparatuur en software uit te wisselen. Ook zullen er wederom antennes worden gemeten.

Nieuw in 2004 is dat het festival vanwege de grote belangstelling een veel groter en uitgebreider karakter zal hebben dan het jaar ervoor. Tijdens het festival is er bijvoorbeeld een zeer uitgebreid openbaar draadloos netwerk beschikbaar, met toegang tot het Internet. Daarnaast zullen er verschillende presentaties plaatsvinden over aan WiFi verwante onderwerpen.

Deelnemers kunnen zich nog inschrijven. Ook een vertegenwoordiging van Wireless Leiden zal bij de landelijke dag aanwezig zijn.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×