Inbraken aan Kooilaan, Maredijkhofje en Herensingel

Vrijdag vond er tussen 13.30u en 18.00u een inbraak in een woning plaats aan de Kooilaan. Toegang tot de woning werd verschaft door middel van het openbreken van een raam aan de achterzijde van de woning. Het is onduidelijk wat er is meegenomen. Zaterdag hebben er twee inbraken plaatsgevonden in woningen aan de Maredijkhofje en de Herensingel. Op de Maredijkhofje werd de toegang verschaft door middel van een openstaand raam en werd er audioapparatuur en een fotocamera weggenomen. Op de Herensingel werd een deur opengebroken en werd een portemonnee met inhoud weggenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×