Man leent GSM, maar geeft 'm niet terug

De politie hield maandagavond op de Steenstraat een 41-jarige man uit Leiden aan. De politie was op zoek naar de man, nadat een 18-jarige vrouw uit Leiden tegen hem aangifte deed van afpersing. Dit gebeurde rond 20u op de Oude Herengracht. De vrouw had de man vanuit een uitgaansgelegenheid aan de Beestenmarkt een lift op haar snorfiets aangeboden. Onderweg vroeg de man of hij mocht bellen met haar mobiele telefoon. Toen hij deze eenmaal in bezit had, wilde hij deze niet meer teruggeven. Hij dreigde vervolgens geweld te gebruiken, waarop de vrouw besloot naar de politie te rijden. Bij de aangehouden verdachte werd de telefoon niet meer gevonden. De verdachte is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×