Dronken automobilist aangehouden voor politiebureau

De politie heeft zaterdagochtend een 46-jarige automobilist uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd staande gehouden op de Langegracht, waar het politiebureau is gevestigd, voor controle. Agenten hadden de automobilist al op de Kaasmarkt zien stilstaan. Pas nadat zij de auto waren gepasseerd reed de bestuurder weg. De agenten zijn er echter achteraan gereden. Een blaastest gaf een uitslag aan van 735 ug/l, terwijl de limiet 220 is. Tegen de Leidenaar wordt proces verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs krijgt hij de komende tijd niet terug.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×