Action Painting door Outsider Art Atelier “Kunst&Vliegwerk”

In de aanloop naar het eerste lustrum van het jaarlijkse Rapenburg Concert geven de Outsider Art kunstenaars van Kunst & Vliegwerk woensdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur een ‘Action Painting’ op het Stadhuisplein. Momenteel werken de Outsider Art kunstenaars aan de contouren van de afbeeldingen voor deze happening, waaraan iedereen kan deelnemen. De afbeeldingen zijn een link naar “Het Rapenburg Concert”, Leiden, Rembrandt, de Leidse grachten, de universiteit en bovenal de Muziek.

Outsider Art Kunstenaars zoals Jaap den Hollander, Ulrike Leijendekker, Petra Kaak, Marc de Bruyn geven het voorbeeld onder leiding van de docent begeleiders Willem Bom, Wilma Bink, Rob van ’t Zelfde en Huib van den Wijngaard.

Het Mega-schilderij is 10 meter lang en wordt na de Action Painting in kleine delen bij opbod op 4 september verkocht voor het goede doel “Kunst & Vliegwerk’. Ook voor deze editie van “Het Rapenburg Concert” verzorgt “Kunst & Vliegwerk” het decor van het Concert.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×