Dader beroving taxichauffeur gepakt

De politie heeft gisteravond laat een 36-jarige Leidenaar opgepakt die kort daarvoor een 47-jarige taxichauffeur, eveneens uit Leiden, had beroofd. De beroving vond rond 23.25 uur plaats na een taxirit uit Den Haag naar de Amaliastraat. De verdachte bedreigde de taxichauffeur met, naar later bleek, een imitatievuurwapen, maakte hem een portemonnee afhandig en ging er vandoor. Korte tijd later kreeg de politie een melding van getuigen die op de Breestraat een man met een vuurwapen in zijn broeksband hadden zien lopen.

De politie hield de man aan en stelde vast dat het om de berover van de taxichauffeur ging. Nader onderzoek wees uit dat het vuurwapen een imitatiewapen was. De verdachte is ingesloten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×