Middag voor ouders die kind verloren

De Landelijke Zelfhulporganisatie Ouders van een overleden kind houdt zaterdag 11 september een speciale middag voor lotgenoten. Spreker is Ineke Saris. Haar zoon Erik is op 11-jarige leeftijd overleden ten gevolge van een verkeersongeval. Een jaar later gebeurde de ramp met het Herculesvliegtuig in Eindhoven (Ineke en haar gezin wonen in Veldhoven). De kranten stonden vol over die ramp, maar aandacht voor háár ramp was er nauwelijks. De zelfhulporganisatie hoopt lotgenoten een steuntje in de rug te kunnen geven. Ook broers en zussen vanaf ongeveer 15 jaar zijn vanaf 13.30u van harte welkom in de aula van het Bonaventuracollege, Boerhaavelaan 44 te Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×