Eén van de portefeuilles van burgemeester Lenferink is Openbare Orde en Veiligheid. Op de foto laat hij zich preventief fouilleren tijdens de eerste actie rond de Beestenmarkt in december vorig jaar. (Archieffoto: Chris de Waard).

Eerste spreekuur burgemeester Lenferink

Vanaf 11 september zijn Leidenaren om de week op maandagochtend welkom op het spreekuur van burgemeester Lenferink om vragen te stellen of van gedachten te wisselen over bepaalde onderwerpen. De onderwerpen waarover gesproken kan worden, moeten wel te maken hebben met één van de portefeuilles van de burgemeester. Dat zijn: Algemene Juridische Zaken, Openbare Orde en Veiligheid, Dualisme en Universiteitszaken.

Het eerste spreekuur is op zaterdag 11 september, tijdens de Open Monumentendagen. Speciaal voor deze gelegenheid kan iedereen meedoen aan een prijsvraag. De drie personen die de origineelste, leukste of moeilijkste vraag inzenden, krijgen een uitnodiging om op zaterdag 11 september die vraag persoonlijk te stellen aan burgemeester Lenferink.

Belangstellenden kunnen hun vraag tot 5 september a.s. stellen via het volgende e-mailadres: burgemeester@leiden.nl. De vraag kan ook per post worden verzonden: Gemeente Leiden, postbus 9100, 2300 PC in Leiden, t.a.v. mevrouw V. Cremers.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×