Scooterroof mislukt op Morsstraat

Twee jongens hebben dinsdagmiddag tussen 16.45 en 17.25 uur geprobeerd een motorscooter van een 68-jarige Sassenheimer te stelen. De twee spraken de man aan op de Morsstraat. Op het moment dat de man de scooter startte, werd hij door de jongens omver geduwd, waardoor hij met de scooter viel. De man wist tijdens zijn val de sleutel uit het contact te halen. De jongens probeerden vervolgens zonder succes om er met de scooter vandoor te gaan.

Doordat omstanders zich met de zaak gingen beomoeien, zijn de twee uiteindelijk zonder scooter in de richting van de Morspoort weggerend. Het betreft jongens met een Noordafrikaans uiterlijk van ongeveer 20 jaar oud.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×