Politie zoekt getuigen aanranding

De politie is op zoek naar twee fietsers die op donderdag 19 augustus tussen 22.15 en 22.45 uur in de omgeving van de Terweeweg in Oegstgeest reden. De fietsen waren voorzien van halogeenverlichting. Het vermoeden bestaat dan ook dat het gaat om vrij nieuwe fietsen. De politie is op zoek naar de twee, omdat zij mogelijk belangrijke informatie kunnen geven bij het oplossen van de aanranding van een 24-jarige vrouw uit Oegstgeest.

Het slachtoffer werd op de bewuste avond rond 22.15 uur door een man van ongeveer 20 tot 25 jaar, gekleed in een oud grijs trainingspak en rijdend op een oude grijze damesfiets, op de Leidsestraatweg onzedelijk betast en aangesproken. De man blokkeerde de rijweg met zijn fiets en betastte de vrouw’s billen en deed onzedelijke voorstellen. Het lukte de vrouw om weg te komen, waarop ook haar belager wegfietste.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×