TV West nu ook via Digitenne

TV West is sinds 1 september ook te ontvangen als digitale etherzender via Digitenne. Digitenne is de vervanger van de traditionele draadantenne, die vooral gebruikt wordt op plaatsen waar geen kabelsignaal beschikbaar is, zoals campings. De digitale antenne is niet alleen kleiner dan de traditionele draadversie, maar ook eenvoudiger in gebruik. Het richten van de antenne is bijvoorbeeld niet meer nodig. Dankzij digitalisering van het signaal, levert Digitenne een beter beeldkwaliteit dan standaard kabeltelevisie.

TV West is, net als collega-omroep TV Rijnmond, via Digitenne te ontvangen in heel Zuid-Holland. Aan de uitzendingen via de kabel wijzigt TV West niets.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×