COC Leiden start gespreksgroepen homoseksualiteit

In oktober start het COC Leiden weer met gespreksgroepen. Deze zijn bedoeld voor vrouwen en mannen die met leeftijdsgenoten over hun homoseksuele gevoelens willen praten. In acht ontspannen bijeenkomsten staat iedere keer een ander thema centraal. De inhoud van de gespreksavonden varieert van serieus tot gezellig, maar is niet therapeutisch. Coming-out, homo-tolerantie in Nederland, uitgaan, verliefdheid, seks, etc., komen aan bod. Mannen- en vrouwengroepen zijn apart. Deelname is kosteloos.

De Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC Leiden is een belangenorganisatie voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen en biseksuelen in de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek en Alphen a.d. Rijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×