Politie zoekt getuigen van geweldadige overval

De Politie Hollands Midden doet vanavond naar aanleiding van een gewapende overval in een woning aan het Lambrechtsveld in Valkenburg een getuigenoproep op RTV West. Op vrijdag 20 augustus rond 14.00 uur drongen drie mannen de woning met een smoes binnen. Vervolgens hebben ze de bewoners, een vrouw en haar echtgenoot, met een vuurwapen bedreigd. De mannen eisten geld en knevelden de vrouw. Vervolgens vertrokken ze lopend in de richting van de Hoofdstraat, waarna ze er vandoor gingen in een auto. Een uitgebreide zoekactie door politie leidde echter niet tot aanhoudingen. De vluchtauto werd later op de middag in Leiden teruggevonden.

De oproep wordt op woensdag 8 september vanaf 18.20 uur steeds na het regionale nieuws uitgezonden. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Noordwijk via telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×