Vakbeurs facilitaire dienstverlening in Groenoordhallen

Na een succesvolle eerste editie van de FD vakbeurs in de IJsselhallen in Zwolle komt deze vakbeurs voor bedrijven die werkzaam zijn in de facilitaire dienstverlening nu naar Leiden. Van woensdag 29 september tot en met vrijdag 1 oktober wordt deze tweede editie gehouden in de Groenoordhallen in Leiden. “Een dergelijke beurs werd nog niet eerder in de Randstad gehouden, terwijl het binnen de facilitaire wereld een belangrijke plek is om je als bedrijf te promoten,” aldus René Koenen van Facility Portal Nederland dat ook veel in de Leidse regio actief is.

Bezoekers van de beurs maken kennis met een breed scala aan producten en diensten binnen de facilitaire branche. Ook aan noviteiten zal het niet ontbreken. De branches die vertegenwoordigd zijn, zijn onder andere beveiliging, schoonmaak, huisvestingsadvies, bedrijfscatering, audiovisuele techniek, postverwerking en groenvoorziening.

Daarnaast kunnen de door de all-in service uitgenodigde relaties van de exposanten de FD Vakbeurs bezoeken zonder dat zij ook maar één keer hun portemonnee hoeven te trekken. Men kan gratis parkeren, gratis de vakbeurs bezoeken en gratis gebruik maken van de volledige catering op de beursvloer.

Op donderdag 30 september vindt er een forum plaats van Facility Management Nederland (FMN). Deze wordt in dezelfde trant opgezet als het VARA-programma ‘Het Lagerhuis’. De discussieonderwerpen zijn: ‘Facility Management in deze economisch mindere periode’ en ‘Facility Management in de zorg’. De gespreksleider is dhr. prof. dr. ir. A.F.G. van Wagenberg (Hoogleraar Facility Management aan de Wageningen Universiteit). In de jury zitten dhr. J.J. van Geest (Facilitair Manager Zorggroep Utrecht West en tevens Facility Manager van het jaar 2004) en mevr. S.A.S. Opstal (docent Huisvesting Hogeschool Rotterdam en tevens bestuurslid van FMN).

Op vrijdag 1 oktober wordt het symposium ‘Een andere kijk op Parkmanagement’ georganiseerd door Facility Portal Nederland. Dit symposium zal tussen 11.00-12.00 uur plaatsvinden en zal bestaan uit een discussieforum onder leiding van de dagspreker Gilbert Ausserhofer (Ausserhofer Management & Advies). Het doel van dit symposium is om de verschillende visies en belangen van een aantal betrokken partijen van Parkmanagement te laten zien. Het discussieforum bestaat uit Coen Meijeraan (Economische Zaken van de gemeente Leiden), Ad Blokland (stichting Parkmanagement Haaglanden) en Paul Schepman (Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk).  

Daarnaast zal Flevum Forum Network zich richten op het netwerken op de beursvloer. Bedrijven en ondernemers kunnen met elkaar kennis maken en zichzelf introduceren. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven op de beursvloer. Deze netwerksessies vinden driemaal daags plaats op het terras tegenover hun stand.

Openingstijden
De FD Vakbeurs in de Groenoordhallen is geopend van woensdag 29 september tot en met vrijdag 1 oktober 2004 van 10.00 – 18.00 uur. Toegang is op uitnodiging namens de exposerende bedrijven of op aanvraag bij de organisatie van de FD Vakbeurs. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.fdvakbeurs.nl of contact openen met mevrouw R. Siegers op het telefoonnummer 038-4211843 of e-mailadres: r.siegers@expogroep.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×