Wittebrood 2 over geld en geluk

Na het succes van de eerste keer, opent het Leids politiek-cultureel café Wittebrood op zondagmiddag 26 september voor de tweede keer zijn deuren en presenteert een veelzijdig evenement met als thema Geld en geluk. De middag gaat over de gevolgen van Prinsjesdag voor de Leidenaren, de gemeentebegroting en de bezuinigingen die daar ongetwijfeld mee gepaard gaan, maar ook over de vraag of geld wel gelukkig maakt. “Kortom, een beetje Kopspijkers op zijn Leids”, aldus de organisatie.

Wittebrood wil de tongen losmaken over vragen als: Waar ligt VVD-wethouder van Financiën Rogier van der Sande ’s nachts wakker van? Wat zijn de gevolgen van Prinjesdag voor Leiden? Maakt geld wel gelukkig? Zit rijkdom tussen de oren of in de kontzak? En nog veel meer. Dat alles omlijst met cabaret van de in Leiden en wijde omstreken bekende Marc Scheepmaker en een gitaarensemble van de Leidse Muziekschool.

‘Wittebrood’ vindt plaats op zondagmiddag 26 september in de tuinzaal van De Burcht. De zaal gaat om 15.30u open, het programma begint om 16.00u. De toegang is gratis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×