Mishandeling in 3 Octoberstraat

Een 35-jarige Leidenaar heeft donderdag aangifte gedaan van mishandeling. De Leidenaar wilde met een aanhangwagen vol goederen de Drie Octoberstraat uitrijden. Voor hem stonden in tegenovergestelde richting twee auto’s te wachten omdat ze door de smalle straat niet konden doorrijden. De bestuurder van de achterste auto weigerde achteruit te rijden om de Leidenaar erdoor te laten. Er ontstond een woordenwisseling die resulteerde in de mishandeling.

De Leidenaar ontdekte dat zijn woning niet goed afgesloten was en dat het licht nog aanstond. Hij stapte weer uit om naar zijn woning te gaan. Voor de onbekende automobilist was dit aanleiding om de woning van de Leidenaar binnen te lopen en hem enkele rake klappen te verkopen.

De man is hierna weggereden in een groot model Mercedes, donker van kleur en het kenteken beginnend met 78. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×