Restaurant Jill's zamelt speelgoed in voor Ronald McDonald

Eigenares Jose Brokaar van Jill’s nodigde op 2 oktober personeel, vrienden en familie uit om in haar restaurant hutspot te komen eten en aansluitend de kermis op te gaan om zoveel mogelijk speelgoed te winnen voor het Ronald McDonald Huis Leiden. Alle deelnemers legden geld in en met de gezamenlijke opbrengst werd op de kermis geprobeerd om zoveel mogelijk speelgoed te winnen. Dit jaar is voor zo’n € 500,- speelgoed verzameld.

Al een aantal jaren wordt bij restaurant Jill’s de 3 oktoberviering gebruikt om een goed doel gericht op kinderen te ondersteunen en dit jaar was het Ronald McDonald Huis Leiden aan de beurt. “De motivatie achter dit initiatief is meer aandacht te vragen van de Leidenaren voor het Ronald McDonald Huis Leiden dat zoveel geweldig werk verzet voor zieke kinderen en hun ouders,” zo laat Jose Brokaar weten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×