Noordwijker breekt been bij aanrijding

Afgelopen donderdagmorgen vond er op de kruising van de Schipholweg met de Parmentierweg een verkeersongeval plaats. Een 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Lisse reed over de Schipholweg in de richting van de kruising met Parmentierweg. Op de kruising wilde de bestuurder rechtdoor. Een 48-jarige automobilist uit Noordwijk reed vanaf de Parmentierweg eveneens de kruising op. De vrachtwagenchauffeur zag de automobilist de kruising oprijden en probeerde de auto te ontwijken door hard te remmen en naar links te sturen. De auto werd echter geraakt waarna deze begon te tollen en tot stilstand kwam ter hoogte van het verkeerslicht op de Parmentierweg. De Noordwijker werd met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen overgebracht naar het LUMC. De verkeerslichten op deze kruising waren niet in werking.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×