Vier woninginbraken in Leiden

Afgelopen weekend is er in vier woningen in Leiden ingebroken. Zaterdag vond tussen 15.15 en 20.45 uur een insluiping plaats in een woning aan de Van Hogendorpstraat. Via een niet afgesloten achterdeur kon(den) de dader(s) de woning binnenkomen. Er werden onder andere een geldbedrag, een dvd-speler en video gestolen.

Zondag werd tussen 15.00 en 24.00 uur ingebroken in een woning aan de Hooigracht. Door een ruit in te gooien wist men zich toegang tot de woning te verschaffen. Er werd een laptop meegenomen. Uit een woning aan de Witte Rozenstraat werd, na een insluiping, eveneens een laptop meegenomen. Deze insluiping vond plaats in de nacht van zondag op maandag.

Afgelopen nacht namen onbekenden uit een woning aan de Burggravenlaan een flatscreen televisie weg, nadat een ruit was ingeslagen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×