Dader mishandeling gepakt na tip slachtoffer

Op aanwijzingen van het slachtoffer van een mishandeling kon de politie dinsdagavond op de Korevaarstraat een 21-jarige man uit Leiden aanhouden die het slachtoffer, een 39-jarige man uit Leiden, afgelopen vrijdag op de Hogewoerd had geschopt en geslagen. Aanleiding was dat de 39-jarige de dader aansprak toen deze moedwillig met fietsen aan gooien was. Die opmerkingen vielen verkeerd bij de onder invloed zijnde verdachte, waarna er een handgemeen ontstond.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie en zag gisteren zijn belager op de Korevaarstraat lopen. Hij belde onmiddellijk de politie die de verdachte arresteerde. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de verdachte in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×