Aanhouding na vechtpartij in Beatrixstraat

De politie heeft zaterdagmiddag een 24-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van de mishandeling van een 32-jarige man uit Roelofarendsveen. Deze laatste stak over op de Beatrixstraat en moest opzij springen toen hij bijna werd aangereden. De Vener gebaarde naar de auto die vervolgens een stukje verderop stopte. Zowel de bestuurder, de verdachte, als een inzittende stapten uit. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de bestuurder de Vener wilde slaan. De Vener wist de klap te ontwijken, waarna hij terugsloeg.

De verdachte probeerde meerdere keren te slaan maar ook deze wist de Vener te ontwijken. Omstanders grepen in en brachten de Vener naar een winkel. Kort hierop kwamen alsnog de twee anderen terug met een derde persoon erbij. In de winkel ontstond direct een worsteling tussen de vier waarbij de Vener geslagen en geschopt werd. De Vener liep onder andere gekneusde ribben en diverse kneuzingen op. De verdachte kon worden aangehouden op basis van het opgegeven kentekennummer.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×