De Burcht was een van de plekken die de kinderen aandeden tijdens de historische puzzeltocht. (Foto's: Chris de Waard).

Succesvolle puzzeltocht krijgt vervolg

Hoewel de opkomst een klein beetje tegenviel, was de historische puzzeltocht die de Leidse gemeenteraad had georganiseerd voor de groepen 4, 5 en 6 van de Leidse basisscholen toch een groot succes. Zowel de raadsleden zelf, als de deelnemers waren zo enthousiast dat na afloop meteen besloten werd er nog vele jaren mee door te gaan.

Zo’n 100 Leidse scholieren deden zaterdagmiddag mee aan de puzzeltocht. Daarbij moesten ze op elf historische plekken in de stad een vraag beantwoorden die hen werd gesteld door raadsleden en wethouders die zich voor de gelegenheid in historisch tenue hadden gestoken.

Na afloop werd in De Waag de prijsuitreiking gehouden. Burgemeester Van der Werf maakte de winnaars bekend en overhandigde de prijzen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×