Hans Dijkstal in De Leidse Hoed

Maandagavond gaan oud-minister van Binnenlandse Zaken en voormalig fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, Hans Dijkstal, en Amanda Kluveld, docent cultuur- en mentaliteitsgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam bij De Leidse Hoed met elkaar in gesprek over hun inspiratiebronnen. Gespreksleider is emeritus hoogleraar theologie en oud-rector magnificus van de Universiteit Leiden, Lammert Leertouwer.

De avond vindt plaats in de Tuinzaal van de Hooglandse kerk (ingang Hooglandsekerkgracht / hoek Moriaansteeg) en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis, maar een bijdrage is welkom.<>De Leidse Hoed is een organisatie waarin Kerken en Humanistisch Verbond samenwerken en biedt een podium voor cultuur, samenleving, levensvisie en religie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×