Hans Dijkstal in De Leidse Hoed

Maandagavond gaan oud-minister van Binnenlandse Zaken en voormalig fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, Hans Dijkstal, en Amanda Kluveld, docent cultuur- en mentaliteitsgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam bij De Leidse Hoed met elkaar in gesprek over hun inspiratiebronnen. Gespreksleider is emeritus hoogleraar theologie en oud-rector magnificus van de Universiteit Leiden, Lammert Leertouwer.

De avond vindt plaats in de Tuinzaal van de Hooglandse kerk (ingang Hooglandsekerkgracht / hoek Moriaansteeg) en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis, maar een bijdrage is welkom.<>De Leidse Hoed is een organisatie waarin Kerken en Humanistisch Verbond samenwerken en biedt een podium voor cultuur, samenleving, levensvisie en religie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×