Bijna 200 boetes bij snelheidscontroles

De politie heeft vrijdagavond bij het Transferium aan de dr. Lelylaan/Rijksweg A44 verkeerscontroles gehouden vanwege de auto-meetings die daar regelmatig worden gehouden. Er werd ondermeer gecontroleerd op snelheid. Op de N206 werd ter hoogte van Katwijk / Rijnsburg gecontroleerd. Er vielen 66 bekeuringen voor het overschrijden van de maximumnsnelheid van 100 km/h. Op de Dr. Lelylaan vielen 116 bekeuringen voor het overschrijden van de maximumnsnelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid was hier 97 km/h.

Vier automobilisten kregen bekeuringen voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, het onverlicht rijden en het rijden met een auto waarop juist te veel verlichting was aangebracht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×