Gewapende overval op supermarkt

gisteravond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Standerdmolen in winkelcentrum de Kopermolen (Merenwijk). Twee gemaskerde mannen kwamen om 20.15 uuur de winkel binnen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld uit een kluis. Nadat het personeel een geldbedrag had afgegeven gingen de twee er vandoor op een bromfiets. Ze reden weg in de richting van de IJsselmeerlaan. Direct na de overval heeft de politie de omgeving afgezet.

Een zoektocht in de omgeving leverde niets op. De politie zet het onderzoek voort en heeft inmiddels een aantal getuigen gehoord. Ook wordt er een buurtonderzoek gehouden. Getuigen die nog niet door de politie zijn gehoord worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Leiden via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×