Bijeenkomst voor ouders van een overleden kind

Zaterdag 11 december houdt de Landelijke Zelfhulporganisatie “Ouders van een overleden kind” een speciale middag voor lotgenoten. Marinus van den Berg, schrijver van boeken over rouwverwerking, spreekt die middag over hoe om te gaan met verlies en verdriet. Hij houdt zich intensief bezig met de innerlijke verdieping van onder andere ouders van een overleden kind.

Hij is binnen de vereniging een goede bekende die zich inleeft in de situatie en al vele malen voor diverse groepen heeft gesproken. Verder is hij bekend van radio en televisie. Na zijn inleiding wordt u in de gelegenheid gesteld om aan hem vragen te stellen en zal hij proberen een antwoord dan wel een richting te geven waarmee u hopelijk weer een steuntje in de rug krijgt. (Er worden die middag geen gespreksgroepen gevormd)

Ook andere belangstellenden kunnen kennismaken met de zelfhulporganisatie. Bijvoorbeeld grootouders, buren, vrienden, kennissen of gewoon mensen die zich inzetten voor de begeleiding van hen die achterblijven.

Voor meer informatie kunt u bellen naar de regiovertegenwoordigster, Gon de Heer 070 – 32 39 576.

Locatie: Aula van het Bonaventuracollege, Boerhaavelaan 44, Leiden.
Aanvang: 14.00 uur; de zaal is vanaf 13.30 uur open

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×