Politie zoekt getuigen straatroof

De politie onderzoekt een straatroof die woensdagavond plaatsvond op de Breestraat. Rond 22.40 uur werd een 56-jarige man uit Leiden ter hoogte van de Ketelboetersteeg plotseling van achteren bij zijn jas beetgepakt en op de grond getrokken. Twee mannen gingen boven op hem zitten en doorzochten zijn kleding. Uiteindelijk vonden ze een portemonnee in zijn broek en namen deze mee.

De mannen liepen weg in de richting van de Langebrug. De politie hoopt dat getuigen kunnen helpen bij het oplossen van dit misdrijf. Zij worden verzocht te bellen met de politie in Leiden via 0900-8844 (lokaal tarief).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×