Concert in de hal van Gorlaeus Laboratoria

Woensdag organiseert de Faculteit der Kunsten in samenwerking met de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen in Leiden en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag een bijzonder concert op een bijzondere locatie. De hal van de Leidse bètafaculteit wordt omgebouwd tot een heuse concertzaal. Het Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium onder leiding van Jürgen Kussmaul brengt het Vijftiende pianoconcert van Mozart en de Vijfde symfonie van Schubert ten gehore.

De solist in het pianoconcert is de winnaar van de Superfinale van het tweede Nationale Piano Concours van de Young Pianist Foundation, die plaats vindt op zondag 12 december. Aan dit concours doen toptalenten tot en met 24 jaar mee.

Het programma dat op 15 december wordt gespeeld is:
– Mozart – Pianoconcert nr. 15 KV 450
– Schubert – Symfonie nr 5 D 485 in Bes-gr.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×