Politie onderzoekt drie branden

De politie onderzoekt twee autobranden en een brand in een kelderbox die afgelopen weekend in Leiden plaatsvonden. Bij een autobrand aan de Caecilliastraat gaat de politie uit van brandstichting. Over de oorzaak van de twee andere branden tast de politie nog in het duister.

De autobrand in de Caeciliastraat werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur ontdekt. Het vuur sloeg over op een andere geparkeerde auto. Beide auto’s brandden gedeeltelijk uit.

In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde rond 00.30 uur op een parkeerterrein aan de Wassenaarsweg een auto uit. Het vuur beschadigde ook een andere geparkeerde auto. De politie heeft de eigenaar van de uitgebrande auto, vermoedelijk een inwoner uit Amsterdam, nog niet kunnen achterhalen.

Vrijdagmiddag werd er rond 16.30 uur vermoedelijk brand gesticht in een kelderbox van een flat aan de Topaaslaan. Diverse goederen in de box werden door het vuur vernield.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×