We zijn er nog hoor

Maar even een berichtje over de stilte op Sleutelstad.nl, omdat er nogal wat mensen mailen met de vraag of we gestopt zijn of zo. Nee dus. Maar Sleutelstad wordt de afgelopen maanden door mij alleen bijgehouden naast m’n gewone werk. En dat werk is de afgelopen week zo druk geweest, dat deze site er even bij in is geschoten. De komende dagen pakken we (ik) de draad gewoon weer op.

Mocht je (m/v, leeftijd enz. onbelangrijk) overigens bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in alles wat er in Leiden gebeurt, heb je tijd over en lijkt het je leuk om mee te werken aan Sleutelstad.nl, neem dan vooral contact op. Het gaat niet om betaald werk, maar je komt nog eens ergens, hoort van alles eerder dan anderen en als je toevallig een journalistieke opleiding doet, heb je er vast ook nog wat aan voor je studie. Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal is wel een vereiste. Een universitair denkniveau is ook niet onhandig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×