Ilse Media neemt belang in Cu2

Ilse Media heeft via dochterbedrijf NewRulez Media een belang van 51% genomen in het Leidse internetbedrijf Cu2 BV dat onder andere de populaire jongerensite www.cu2.nl exploiteert. Hoeveel Ilse heeft betaald voor het belang in de dochteronderneming van internetprovider Media Design, wordt niet bekend gemaakt. Met het belang in Cu2 wil Ilse haar positie in de jongerenmarkt versterken. Daartoe nam het bedrijf vorig jaar ook al de kindersite kaboem.nl over. Naast bekende sites als zoekmachine ilse.nl, de nieuwssite Nu.nl en Startpagina.nl, behoren ook de gratis weblogdienst web-log.nl en muzieksite download.nl tot het concern.

Oprichters Chris de Waard en Vincent van Leeuwen zijn blij met de samenwerking. “Dankzij de samenwerking met NewRulez Media kunnen we sneller groeien en krijgen we toegang tot een veel groter commercieel netwerk,” aldus de twee oprichters die als directie aanblijven bij Cu2.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×