Drie aanhoudingen na vernieling

De politie hield afgelopen weekeinde op het Noordeinde drie jongeren uit Leiden aan die eerder een ruit van een hotel aan de Boommarkt hadden vernield. De 17-jarige en de twee 20-jarige verdachten gaven bij de politie toe betrokken te zijn geweest bij de vernieling. Toen agenten het drietal wilde aanhouden, begonnen meerdere omstanders en vrienden van de verdachten zich met de zaak te bemoeien, waardoor een dreigende situatie ontstond.

Met de assistentie van meerdere collega’s lukte het de agenten uiteindelijk om de verdachten in te rekenen. Het drietal is zondagmiddag na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×